Kérem, engedje meg, hogy bemutassuk Önnek Sopron legrégebbi festékkereskedő cégét!

1981. december 1-én indultunk szobafestő, mázoló, tapétázó magánvállalkozásként. Az akkori hiánygazdaság rákényszerített minket arra, hogy saját magunk igyekezzünk az ország egész területéről beszerezni a megfelelő termékeket a munkák  elvégzéséhez. Ebből kiindulva jött az ötlet, mivel ekkorra már saját raktárral rendelkeztünk és megfelelő beszerzési bázissal, 1990. november 28.-án megnyitottuk a Felsőbüki Nagy Pál utcai első ,70 m2 alapterületü üzletünket. A szakmai háttér helyzeti előnyt jelentett és dinamikus fejlődést tett lehetővé. 1992.-ben nyitottunk Győrben, a Kossuth Lajos utcában egy kis üzletet.
Üzleteinkben az országban az elsők között kezdtünk festékkeverő gépeket alkalmazni. A magasabb szolgáltatási színvonal azonban egyre inkább megkívánta a nagyobb alapterületet.
1994-ben privatizáltunk az akkori selyemgyár területéből 2000 m2-t. 1995. március 3.-án megnyitottuk a PG COLOR FESTÉKÁRUHÁZAT 350 m2 üzlettérrel és 400 m2 raktározási lehetőséggel a Kőszegi u. 6. szám alatt. Ugyan ebben az évben Győrben is megnyitottuk 900m2 -en győri üzletházunkat a Mester utcában. Ekkor cégünk már mint egyéni cég működött és üzlethelyiségek bérbeadása is tevékenységi köréhez tartozott. Ezzel a lépéssel kívántuk megvalósítani azt, hogy a Tisztelt vásárlóink egy helyen többféle terméket is be tudjanak szerezni . 1995. március 3.-óta Kft-ként működünk. A mai napig önálló, 100%-ban Magyar, családi tulajdonú vállalkozásként dolgozunk. 2007-ben Sopronban eladóterünket 130-m2 -rel növelve 500 m2  klimatizált eladótérrel, kiváló parkolási lehetőséggel, a legnagyobb és legismertebb hazai gyártók termékeivel állunk Tisztelt Vásárlóink rendelkezésére.
 Hogy mi az előnyünk? Képzett munkatársainkkal készséggel válaszolunk az Ön által feltett kérdésekre. Munkatársaink számtalan olyan dologra hívják fel figyelmét, melyek segítik Önt elképzelései megvalósításában. Szeretnénk  vásárlóinknak a kiváló minőséget a megfelelő időben és mennyiségben biztosítani. Szerezze meg nálunk azokat a hasznos információkat, amit a termékleírásokon nem talál meg.
 

Őszinte örömmel tölt el minket, hogy a 2015. évet egy újabb előrelépéssel kezdhetjük. Sok szeretettel köszöntjük Önt az új honlapunkon. Reméljük, hogy az Önök segítségével sikerül olyanra alakítanunk, hogy minden kérdésükre választ kaphassanak és olyan korszerű, vagy épp hagyományos megoldásokhoz juthassanak, ami segíti Önöket a felületkezelési problémák megoldásában. Hiszen már az elején a festék megválasztásánál eldől, hogy mennyi plussz munkát kell elvégeznünk, ha nincs meg a szükséges információnk. Az, hogy milyen eszközöket választunk a szükséges technológiához, szintén befolyásolja a folyamat elkészítési idejét. A kívánt fedőképesség, a tartósság pedig a legfontosabb kívánalom, amit Ön termékeinkel szemben támaszt.
Biztosíthatjuk, nálunk a legjobb helyen jár, hogy segítsünk megoldást találni, és hogy a szakmaiságot tudjuk Önök felé biztosítani!

Köszönjük minden velünk együttműködő gyártónak és forgalmazónak, mivel az ő megbizható háttérbázisa nélkül nem tudnánk ilyen hatékonyan dolgozni.
Köszönjük minden kollégánknak, hogy velünk vállvetve valósítja meg álmainkat, hogy szolgálhassuk Önöket a legjobb tudásunk szerint!
És köszönjük minden Vásárlónknak, partnerünknek, hogy bizalmat szavazott nekünk, mi csak Önökkel együtt  tudunk sikereket elérni! Ha Önök bizalmat szavaznak nekünk, mi töretlenül dolgozunk azon, hogy az internet lehetőségeit is kihasználva naprakész információkkal, erős szakmai felkészültséggel szolgáljuk Önöket!