Adatvédelemi irányelvek

ADATVÉDELEM, ADATKEZELÉS, GDPR:

10.1. A Társaság által üzemeltetett weboldalon a Társaság adatokat gyűjthet a weboldalt felkereső látogatókról. Így különösen a Társaság adatot gyűjthet a látogatók IP-címéről, böngészője típusáról, számítógépe operációs rendszeréről, az alkalmazás verziójáról, a nyelvi beállításokról, valamint az általuk megtekintett oldalakról. Amennyiben a weboldalt felkereső személy mobil készüléket használ, úgy a Társaság gyűjthet adatokat a mobil készülék azonosítására, a készülék-specifikus beállításokra és jellemzőkre, valamint a látogató tartózkodási helyére vonatkozóan is.

10.2. A Társaság által üzemeltetett weboldalon lehetőség van közvetlen üzenetet küldeni a Társaság részére. Az üzenetküldés során az üzenetküldőtől az alábbi adatok kerülnek a Társasághoz: az üzenetküldő neve, e-mail címe, telefonszáma, valamint az üzenet tartalma (szöveges mezőként). Az üzenet elküldésével az üzenetküldő hozzájárul a fent részletezett adatok Társaság általi kezeléséhez. Az adatkezelés célja az üzenetküldővel való kapcsolatfelvétel.

10.3. A Társaság elérhető a Facebook közösségi portálon. Az adatkezelés célja a Társaság weboldalán található tartalmak megosztása, tájékoztató és promóciós anyagok közzététele. A Társaság Facebook oldalán keresztül lehetőség van a Társaság részére üzenetet küldeni, valamint csevegésben (chat) részt venni. A közösségi oldalon keresztül történő kapcsolatfelvétel esetén a Társaság az üzenet tartalmán felül az üzenetküldőnek a közösségi oldalon nyilvánosan elérhető adatait is megismerheti.

10.4. A Társaság Facebook oldalán a „tetszik”/”like”- linkre kattintással az érintett hozzájárul a Társaság híreinek és ajánlatainak közzétételéhez a saját üzenőfalán, illetve a Társsaság értesítéseinek fogadásához.

10.5. Egyebekben a Facebook oldal adatkezelési szabályai érvényesek, amelyről tájékoztatást az adott szolgáltatás honlapján található adatvédelmi irányelvek szabályzatból (a www.facebook.com címen) kaphat.


 

A PG Color Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A PG Color Kft. weboldala, illetve annak tartalma (nem partnercégek rendelkezésre bocsátott anyagai), vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a PG Color Kft. tulajdonosa jogosult.

A PG Color Kft. tulajdonosa előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A PG Color Kft. azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

A PG Color Kft. weboldalának tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalon a PG Color Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - a PG Color Kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok tekintetében.

A PG Color Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségét korlátozza vagy megszüntesse. A weboldal, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a weboldal használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő muködésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget A PG Color Kft. kifejezetten kizárja.

A PG Color Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetové tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez A PG Color Kft. weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.